Deze website gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen als u een website bezoekt. Een cookie bevat informatie. De meeste cookies zijn bedoeld om de website gebruiksvriendelijk te laten werken. Zie ook onze Privacy Policy.
Wat eten jullie vanavond? Ik ben bezig geweest met een 'Kip met courgette' gerecht gemarineerd in rode curry en kokos yoghurt. Klaar in 45 minuten.
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kippenpoten of bouten
- 1 grote ui grof gesneden
- 2 grote courgetten grof gesneden
- 1 prei grof gesneden
- zeezout en peper
- 3 eetlepel biologische rode curry pasta
- 150 ml kokos yoghurt
Bereiding
- Verwarm de over voor op 180°c
- Verwarm ondertussen in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie of kokosolie
- Schroei de kip even dicht en marineer met yoghurt currymix.
- Doe de ui, prei, courgette erbij en doe alles in een ovenschaal.
- Schep alles even goed door elkaar.
- Schuif onbedekt in de oven voor 35 minuten en laat garen.
Eet smakelijk.
Het liefst zou (diabetes) huisarts Jacqui Leefstijl op recept voorschrijven: Juiste voeding en leefstijl spelen een grote rol bij Diabetes!
Auteur van; Leefstijl op Recept en Een shotje leefstijl